14.3.09

Danes pa Viktorji.

Jap, čez 20 min približno se bo začel vsakoletni prenos oddaje Viktorji. OK, sej ne da me tako zanimajo ampak nek dogodek po Tv pa je.

Danes pa sobota. Zbudila sem se že okoli pol sedmih, vstala pa okoli po osmih. Potem smo odšli v hribe na Tolminski Triglav oz. ''Do klopce'' po naše. Gor vedno hodimo okoli uro in pol. Na vrhu sta bili še dve gospe in smo malo poklepetali. Očitno je bilo, da sta bile prvič gor, prišle pa sta po drugi poti kot mi. Vreme je bilo toplo in sončno in smo se kar pošteno spotili. Potem smo prišli domov okoli pol 12h. Na hitro sem se še stuširala in letela u knjižnjico na Tolmin, da sem jih še ujela do 12h. Dejansko sovražim ljubljanske knjižnjice, ker so tam vedno zaposleni zelo grdo nesramni in osorni. Nič ti ne pomagajo, tukaj si raje sposodim knjige z medknjižnjično izposojo in potem opravim s tem.

Potem sem popoldne posvetila pripravam opornih točk za mojo predstavitev pri angleščini, ki jo imam v četrtek. Tema pa je buzz marketing in širjenje informacij po socialnih mrežah, ki je zelo učinkovito.
Vmes mi je uspelo še zakinkat za pol urce. Potem pa sem likala. Po likanju sem se posvetila Freudu :)) , ker mi je veliko prijaznejši od angleščine ali pa marketinga.

Zdaj pa sem v dnevni sobi in čakam Viktorje. Me prav zanima, kaj bodo letos zmislili. Pa saj so skoz glih.


lep večer**

Ni komentarjev:

Objavite komentar