15.3.09

SEMINARSKAS

Pa je že tako, da smo študenti razgledane in izobražene družboslovne katedre izpostavljeni mnogim zahtevam po seminarskih nalogah. Ampak lajf is det in treba je zagrabit za delo, čene te najbrž pri bližajočih se rokih oddaj raznih seminarjev ni več iz sobe. In Ančka je bla pridna. Zjutraj sem šla na Grad in okoli po trim stezi s Cankotom. Seveda, pozitiven bigining of de dej. Blo je K R A S N O! Tuki je že vse pomladno in prebujeno. Čisto drugače kot v Podutiku. Vse je v meni ljubi barvi- vijolčni ;)) haha od spomladanskih podleskov. Aja pa naj povem še, da pri sosedih že nekaj dni ena žolna dan na dan vztrajno buta po strehi, da bobni po celi soseski. Prav smešna je. Ko sem šla po zadnji strani poti dol po gozdu sem slišala spet eno trkanje in sem se mogla prav posmejat.
Doma sem si potem naredila zapestnico iz perlic in si enkrat prebrala skoz svoje oporne toče oz. svoj osnutek za govorni nastop od angle v četrtek. Potem sem se lotila pisanja sklepa za seminarsko za trženje in moram rečt, da mi je dobro uspel :). Tako imam zdaj končani dve seminarski:
- Angleščina: Buzz Marketing
- Osnove trženja: Oglaševanje kot odsev psihologije

Čaka me že tretja in sicer za antropologijo. Svetovni Freud seveda. Včeraj sem prav notr padla v njegovo knjigo 5 analiz. Seveda sem brala ''Podganarja'', ki je eden od njegovih primerov nevroz in sicer gre za prisilno nevrozo oz. v današnjem pomenu besede OCD; the famous ~ obsessive- compulsive disorder ~ ! Dejansko so to področja, ki so bila ustvarjena zame :)) in jih zelo rada proučujem. Odločila sem se, da se bom po končani seminarski nalogi ali pa med počitnicami, ko bom imela čas, posvetila še ostalim 4 analizam. Dejansko tako, za dušo. Ker me res zanima.

That is not just fax. That is the face into reality!

Ni komentarjev:

Objavite komentar