9.1.10

tehnlogija.

Ali ste že slišali za iRobot. No tisti, ki niste, naj pojasnim- to je sesalec, ki sesa sam. Ima senzorje in se sprehaja po hiši ter posesa prostore. Celo napolni se sam. Unbelievable. Kaj vse čudo tehnike se že dobi? Počasi bomo lahko samo še ležali in bodo vse drugi opravljali namesto nas. Idealno za množično epidemijo patoloških narcisov, s katero se bavimo.
Sicer pa fino tale stvar. Petra je zelo pohvalila, pa tudi drugi, ki jih poznamo in imajo zadevico. Mogoče si jo omislimo.
Stonauro se bliža tudi fotrov abraham in z mami še vedno ne veva kaj bi 8) ... je hudič, če ti soprog prepove kupiti karkoli. Še več, če celo grozi. Saj vsi vemo, da nič ne (po)rabi, ampak nekaj pa bi mu le kupili. Mogoče sesalec?
Po mojih strokovnih ocenah bi se najbolj zadovoljil z nekaj parov snupi zoknov pa še kakšnih boksarcah za povrhu. Ampak, to ne moreš dati na tako veličastni obletnici. Sicer se mi ne j*** (oprostite besedam) za fenomen prisilnega daru, ki ''potiska'' naprej našo družbo. Mogoče bi morali res kupovati le, kar potrebujemo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar