13.2.11

Klopca in Žabijski na deževno pusto turobno nedeljo.

Anja nedelja = ne & delat! huahua

Anja naj na nedeljo nebi delala. Pravzaprav sem se namenila počivat, kar mi je dopoldne še dobro uspevalo. Kdo si nebi želel boljšega iskalca zaposlitve, ki se mora truditi, da si vzame fraj dan? Noben je sigurno danšanji odgovor v vseopevajočem modernem k********** (tistem, ki ga ne omenjamo). Tržna ekonomija nam že ni prinesla več pozitivnega, tako tudi sama ugotavljam, da so najboljše stvari pravzaprav brez tržne vrednosti, naj jih naštejem le nekaj:
- zdravje (če ne šteješ sodobnega sistema, kjer moraš za dobro oskrbo plačat)
- hribi (hoja je zastonj -> zakaj bi plačevali za drago opremo in se kurili v nezdravem zraku fitnesa, ko pa imamo lepše okolje blizu), narava je NAJVEČJA umetnica in to je lepo razvidno tudi iz fotografij
- pes (res je, da je pes VELIKO FINANČNO BREME, ampak to ponavadi prinese njegovo življenje) 
- prijateljstvo  (to je dandanes težko)
- starševstvo (nisem še mama in tudi ne vem če bom? ;) ampak lahko si mislim, da je to nekaj čudovitega)
- solarni sistem (naravni antidepresiv - kljub temu ne odobravam zdravljenja brez tablet, iz lastnih doživljanj, ko gremo ven in ga dobimo nam prinese naravno obliko seratonina in vitamina D3)

Je pa res, da se dandanes vse plača in da vse zahteva določeno količino denarja. Seveda nisem brez visokoopevajočih in nemogočih želja, ki jih najbrž nikoli ne bom uresničila, rada bi;
- šla v Ameriko in v Novo Zelandijo
- kupila hišo z vrtom
- imela tri pse 
- imela še kakšno žival - a mi jo kdo prinese za darilo :o) ? mami nebi imela potem nič proti
- imela karavana 

Ampak potegnem lahko sklep, da bom preživela tudi brez tega. Dovolj filozofije za danes in preidimo nazaj k v slikah prikazanim zastonj fajn eventom. 







Ni komentarjev:

Objavite komentar